Over ons

Beste bezoeker, klant,

In 1994 begon ik mijn winkel Gentle Exclusive Gifts in Amsterdam. Ik ontwerp en maak sieraden en interesseer me voor mode en woondecoraties. In de winkel vindt u dat terug: een gevarieerd, trendy en kleurrijk assortiment. 

Elke 2 maanden ga ik naar Parijs om inkopen te doen. Dan zoek ik naar leuke tassen, shawls, sieraden en andere leuke, kleurrijke modieuze artikelen voor de winkel. De webwinkel biedt een selectie hiervan. In de winkel in Amsterdam vindt u het totale assortiment. 

Regelmatig ben ik op zoek naar mooi antiek servies om het assortiment zoals u dat kunt vinden hier op de site, aan te vullen. Het moet klassiek, bijzonder en/of onderscheidend zijn, mooi van kleur, beschildering en vorm voordat ik het opneem in het assortiment. De foto's geven een goede indruk. Maar u kunt het ook in de winkel komen bekijken. 

Mijn vaste klanten stuur ik maandelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws en acties. Wilt u ook door mij op de hoogte gebracht worden, dan kunt u dit laten weten via de site en dan voeg ik u graag toe aan de vaste klanten mailinglijst. 

De webwinkel heb ik eind 2012 opgestart. De site wordt regelmatig aangevuld en verbeterd. Heeft u nog opmerkingen, vragen, tips en aanvullingen, dan hoor ik dat graag. Laat u mij dat dan even weten via het gastenboek. Ik wens u verder veel shopplezier op de site en misschien tot ziens in de winkel. 

vriendelijke groeten,

Irma

sieradenkettingen.jpg 

 

© 2012 - 2024 Gentle Exclusive Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel